Toata lumea si-a dorit zapada si am primit zapada din belsug 🙂 Stratul de zapada depus este de peste 40cm dar este zapada afanata si aceasta nu ajuta foarte mult la crearea unei baza solide pe partie. Pentru acest lucru au contribuit tunurile de zapada care fac o zapada cu alta consitenta (mai apoasa) si care amestecata cu cea depusa deja va face un strat suficient de bun pentru o baza solida.

Cu sule si trambite, astazi a fost facut anuntul mult asteptat – partia Sorica se va deschide de maine. Acest anunt ne bucura insa trebuie sa stiti ca partia nu va fi intr-o stare excelenta si vor exista portiuni cu strat de zapada mic si pietre, mai ales in partea superioara. Poate in cateva zile, dupa ce se va mai face zapada artificiala, partia va fi intr-o strare foarte buna dar vom reveni cu un alt update pe aceasta tema.

Mai jos va prezentam starea partiilor de astazi:

Partia Sorica (teleski) – stare buna – partia nu a fost batuta astazi foarte bine si a ridicat destule probleme schiorilor. Au fost foarte multi cei care ne-au scris pentru a ne spune ca cei de la casa de bilete nu au anuntat ca partia nu este in stare buna asa ca rugam administratorii partiei Sorica sa faca un afis pe care sa mentioneze starea partiei atunci cand nu se prezinta in conditii bune.

Partia Sorica (incepatori) – stare buna;

Complex Cazacu – ambele partii sunt in stare buna (se creaza damburi dupa orele 11) insa administratorul partiei a iesit cu ratrakul pentru a incerca sa remedieze problema.

P.s. inarmati-va si cu rabdare pentru ca deja se formeaza cozi la instalatiile pe cablu 🙂 

Vom reveni cu update zilele urmatoare.

Stay tuned!

Azuga Fun Park – stare buna;