Scoala de Ski si Aventura – Gravity Adventure are la baza un grup de instructori autorizati A.M.P.S.R (Asociatia Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania) membra  I.S.I.A (International Ski Instructors Association); Instructori de Alpinism atestati si Ghizi Montani.

Monitorii Gravity Adventure folosesc tehnici de predare adecvate fiecarei varste in parte, punand accentul pe ritmul de dezvoltare si evolutie al fiecarei persoane in parte.

Pe langa Scoala de Ski acreditata A.M.P.S.R., Gravity Adventure organizeaza evenimente montante si tabere de vara pentru copii ( catarare; rapel; Hiking; Via Ferrata; Pod Indian; Pendul; Tiroliana; Tir cu Arcul; Orientare turistica cu/fara busola/harta; Tehnici de supravietuire etc. ).

Pentru a beneficia de servicii de calitate si pentru Siguranta Dumneavoastra – Apelati doar la Monitori de Schi Autorizati!

Pentru informatii suplimentare si programari, va stau la dispozitie urmatoarele:

http://gravityadventure.ro/

e-Mail:  contact@gravityadventure.ro

Tel: 0723.511.514 / 0720.229.672

 

Parteneri : http://www.gravity.ro/ , https://www.azugaski.ro/ si  https://www.generali.ro/

Daca sunteti interesati de cazare in aproprierea partiilor de ski din Azuga, va recomandam si pagina partenerului nostru, Trivago (introduceti cuvantul Azuga in box-ul de cautare locatie).